HOERA: ook de Scheuten website is nu live!

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een vernieuwde huisstijl, een aantrekkelijke werken-bij-website en de employer branding. Nu is ook de website gelanceerd: Scheuten.com staat live!

Ontwikkelingen staan nooit stil
Scheuten heeft altijd aan de wieg gestaan van belangrijke innovaties. Samen met het team, Glas Trösch én onze partners blijven we leren, ontdekken en groeien. Mooie voorbeelden zijn de Scheuten Academy voor het delen van kennis en het klantenplatform Glassist voor het eenvoudig beheren van bestellingen en alle zaken eromheen.

Scheuten zet grote stappen vooruit, maar behoudt het informele karakter. Dagelijks streven we nog steeds dezelfde kernwaarden na: zekerheid, vooruitstrevend, flexibiliteit en openheid.

Deze waarden dragen we ook uit naar buiten. Voor u als partner, maar ook voor toekomstige werknemers. Want bij een groeiend bedrijf horen ook nieuwe gezichten.

Wat hebben we gedaan?

Bij al deze mooie ontwikkelingen kon een nieuwe look en feel niet achterblijven. De oude uitstraling paste niet meer bij Scheuten anno 2024. We zijn aan de slag gegaan met onze huisstijl: het opfrissen van de kleuren, het logo en de inmiddels breed uitgedragen pay-off ‘We know glass’.

Een aantrekkelijk werken-bij-website was de volgende stap. Wie kan het verhaal van Scheuten beter vertellen dan onze eigen mensen? Daarom zijn we langs onze vestigingen gereden om deze verhalen vast te leggen in prachtige testimonials. De Scheuten gezichten schitteren in de nieuwe fotografie. Daarna was het tijd voor Scheuten.com. De website ging volledig op de schop. Met de komst van een moderne en overzichtelijke website is alle informatie beter vindbaar.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe uitstraling en websites als wij. Samen bouwen we aan een mooie toekomst: groei met ons mee!